Rakentajatuotteet

#

Valikoimaamme kuuluu tuotteita pientaloihin, rivitaloihin ja pienkerrostaloihin sopivaan rakentamiseen. Rakennamme tuotteet AKO HOUSES tuotemerkin alla.

Talot, rakennuksien perustukset ja kellarikerrokset toteutetaan paikan päällä tontilla latomalla ja valamalla betonisista valuharkoista. Myös muuraustekniikkaan luottavat löytävät sopivat tuotteet kevytsoraharkkovalikoimastamme.

Valmisbetonia toimitamme Päijät-Hämeen rakentajille kahdelta betoniasemaltamme Lahdesta ja Hollolasta. Betonia löytyy osoitteista Kolavankatu Lahti ja Kukonkankaantie Hollola. Kalustoomme kuuluu kaksi omaa betonipumppua.

Pihojaan viimeistelevät rakentajat löytävät tuotteita AKO Garden -tuotesarjasta. Viherkatonkin päälle ymmärrämme.

Kaikki tuotteidemme tekniset dokumentit löydät kätevästi tiedostopankistamme >

Valmisbetoni


Päijät-Hämeen rakentajia palvelemme kahdelta asemaltamme

  • Kolava, Lahti
  • Kukonkoivu, Hollola
Massan valmistus on ympäristöä säästävää ylijäämämassojen ja pesuvesien kierrätyksineen. Meiltä saat myös erikoismassoja aina kevytsorabetoneista lähtien. Tuotteemme ovat ulkopuolisen laaduntarkastuksen säännöllisesti testaamia. Kuljetus- ja pumppauspalvelujen lisäksi kysy myös tarjouslaskenta- ja laboratoriopalvelujamme. Meillä on välineitä myös ammattilaisten työmaiden laadunseurantaan.

Ota yhteyttä valmisbetoniammattilaisiimme suoraan tarkempaa määrittelyä varten.

Valmisbetonin tilaus

Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Valmisbetoniasemamme sijaitsevat Lahdessa Kolavalla ja Hollolassa Kukonkoivussa. Palvelemme Päijät-Hämeen talousaluetta.

Pihakivet


Ako Garden -tuoteperheeseen kuuluu mittava määrä erilaisia pientalojen pihoille suunniteltuja tuotteita.

Pihakivet ovat pääosin 50 mm paksuisia. Ventti-tuoteperhe on keskenään mitoiltaan toisiaan tukevien suorakaiteen muotoisten pihakivien perhe. Wanha Hollola -pihakivi sopii monenlaiseen päällystämiseen.

Uudemmat mukavia pyöreitä muotoja tottelevat tuotteet ovat Kehäkivi ja Askelpolku.

Rajauskivellä ja reunakivillä reunustat niin kukkapenkit kuin isommatkin rajaukset. Muurikivellä tuetaan tontin korkeuseroja - nyt saatavilla myös muurin Kansilaatat. Uudella Porraskivellä rakentuu turvalliset portaat.

Kukkaloistoa ja yrttitarhoja perustat mainioilla perennapilareilla ja yrttiruukuilla.

Tuotteitamme myyvät jälleenmyyjät kuten Byggmax, Taloon.com, Netrauta.fi, Siistipiha.fi, Kivapiha, SK-Center ja monet muut pisteet. Voit asioida myös tehtaanmyymälässämme.

Tuotteitteisimme voit tutustua tehtaanmyymälämme ja edellisten jälleenmyyjien pisteiden lisäksi mm. Marketanpuistossa, Kivapihalla Mäntsälässä, Pinsiön taimitarhalla Hämeenkyrössä, Kivitarhalla Lahdessa, Rautanet -pisteissä Vääksyssä ja Lammilla.

Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Kiviaines ja Luonnonkivet


Konsernimme emoyhtiö Hollolan Sora Oy jalostaa monenlaisia lajikkeita hyvälaatuisesta maa-aineksesta Hollolan Kukonkankaalla.

Soran, sepelin, ja hiekkojen lisäksi säkitämme nyt myös jääkauden muovaamat pyöreähköt luonnonkivet helposti kuljetettaviin suursäkkeihin. Säkkitavara on helppo käsitellä, kuljettaa ja varastoida koneellisesti. Samoin hiekat ja sorat ovat nyt mahdollista saada säkeissä.


Harkot


Valettavat betoniharkot ja muurattavat kevytsoraharkot löytyvät valikoimasta sekä eristeellä että ilman.

Valmistamme muurattavat kevytsoraharkot leveyksin 75 mm - 290 mm.

Muurattavat eristeharkot löytyvät leveyksinä 240 mm, 300 mm ja 380 mm.

Muottiharkkomme ovat timanttihionnalla pystysuuntaan mitallistettuja. Leveyksiä löytyy 150 mm - 250 mm.

Eristemuottiharkot täydentävät valikoimaa kahdella eristävyydellään. EPS -eristeellä olevan tuotteen U-arvo on 0,23 W/m2K ja Uretaanieristeellä oleva tuote on vastaavasti U-arvoltaan 0,17 W/m2K.


Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria